KONFERENCIJA ZA MEDIJE POVODOM PREMIJERNOG EMITOVANJA SERIJE“ TUNEL“ NA SUPERSTAR TV

Serija Tunel stiže 11. novembra 2023. na SUPERSTARTV kanalu

 

Na konferenciji za medije, 6. novembra, govorili su direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbije – Aleksandra Martinović, producent serije i jedan od glumaca počinioca, Lazar Ristovski i reditelj serije Petar Ristovski. Oni su zajedno sa glumcima podelili svoje uzbuđenje o nadolazećoj seriji „Tunel“, koja će biti premijerno emitovana 11. novembra, na kanalu SuperstarTV.

Lazar Ristovski je istakao zahvalnost glumcima i učesnicima i naglasio da kvalitet serije „Tunel“ doseže nivo koji bi bez problema zaslužio mesto na platformama poput Netflix-a, HBO-a i sličnih.

Iako je serija pre svega zasnovana na stvarnim događajima, ne može se jednostavno svrstati u krimi serije. To je zbog toga što u ovoj priči ne postoji klasičan konflikt između ljudi sa obe strane zakona. Umesto toga, duboko zaranja u pozadinu i motivaciju počinilaca, koji su se našli u situaciji bez izlaza i doneli ekstremne odluke, reči su reditelja serije Petar Ristovskog.

Podsećamo da se serija „Tunel“ bazira na istinitim događajima i prati specijalnu jedinicu MUP-a Srbije koja se bavi pregovaranjem u ekstremnim situacijama, ali je ona mnogo više od običnog policijskog trilera. Govori o ljudima koji su suočeni s izazovima ne samo na poslu, već i u svom privatnom životu.

U središtu priče je tim pregovarača koji se suočava s neviđenm izazovima, gde je svima isti cilj – spasavanje života.

Serija je nastala u saradnji sa Telekom Srbija i Zillion film, a zvaničan trejler možete videti ovde:

VAŠ KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *