Uzbudljiva premijera: Petar Ristovski o seriji “Tunel”

Na 6. Dunav Film Festu i 10. Zemun Festu održana je premijera prve dve epizode serije “Tunel”.
Na svečanom otvaranju, reditelj Petar Ristovski, podelio je svoje uzbuđenje povodom prikaza serije i izjavio da nakon gotovo sedam godina rada na razvoju ove serije, oseća pozitivnu tremu i duboko veruje da će publici serija doneti zadovoljstvo.

Autor fotografije je Filip Olćan

 

Tom prilikom izrazio je zahvalnost svojoj porodici, svom ocu Lazaru Ristovskom, sjajnim glumcima koji su bili uz njega tokom 115 dana snimanja, Igoru Stankoviću na pozivu i gostoprimstvu Smedereva, Telekomu Srbije, bez kojeg projekat ne bi bio moguć, kao i neizmernoj podršci MUP-a Srbije.
Nakon Dunav Film Festa u Smederu, u nedelju 27. avgusta, serija „Tunel“ je zatvorila jubilarni 10. Zemun Fest.

Autor fotografije Andreja Marković

 

Po reakcijama publike i ovacijama glumačkoj ekipi, koja se na čelu sa režiserom Petrom Ristovskim poklonila publici, predviđa se da će serija imati veliki uspeh.
Napominjemo da pored pregovaračkog tima koji čine Minja Peković, Jovan Belobrković, Dragan Boža Marjanović, Tamara Šustić, Miloš Đorđević, glumce počinioce igraju Lazar Ristovski, Zoran Cvijanović, Radovan Vujović, Teodora Ristovski i Sergej Trifunović.
Napeti triler koji nas vodi duboko unutar jedne policijske grupe, bez obzira na to da li je to počinilac ili policajac, ove jeseni će se emitovati na Superstar kanalu.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *