IZA KULISA NAPETOG POLICIJSKOG TRILERA “TUNEL

U iščekivanju premijere, serija „Tunel“ privlači pažnju zbog svoje intrigantne priče i autentičnog pristupa. Serija se trenutno nalazi u završnoj fazi post-produkcije. Premijera se očekuje na SuperstarTV krajem godine.

Serija je inspirisana istinitim događajima, i napisana je prema scenariju Vladimira Ćosića. A reditelj serije je Petar Ristovski. Serija „Tunel“ neće samo doneti uzbudljive trenutke, već će istovremeno istražiti bitne teme poput mentalnog zdravlja i granica ljudske izdržljivosti.

Režiser Petar Ristovski otkriva da svaka epizoda predstavlja samostalnu priču, ali istovremeno prati živote petoro policajaca, među kojima se ističu Jovan Belobrković, Dragan Boža Marjanović, Tamara Šustić i Miloš Đorđević kao ključni članovi policije uz Minju Peković.

Pored pregovaračkog tima, glumce počinioce igraju Lazar Ristovski, Zoran Cvijanović, Radovan Vujović, Teodora Ristovski i Sergej Trifunović.
„Svi oni nose svoje lične borbe i problematiku kući, što daje dodatnu dubinu i realnost celoj priči. Serija prati slučajeve iz poslednjih 20 godina u Srbiji, i svaka epizoda se bazira na istinitim događajima“, objasnio je Petar.

Sudeći prema izjavama glumačke ekipe i reditelja, serija „Tunel“ će gledaocima pružiti jedinstvenu priliku da putem malih ekrana prožive situacije u kojima su se nalazile jedinice u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

 

Originalnim intervjuima možete pristupiti klikom na:

1. intervju sa Petrom Ristovskim­.

2. intervju sa Minjom Peković.”