Završeno snimanje serije „Drim tim“ (2020)

Završeno je snimanje serije Drim tim (2020), u režiji Dejana Zečevića, a u produkciji Telekoma Srbija, uz koprodukciju i izvršnu produkciju kuće Zillion film. U pitanju je humoristička serija od 12 epizoda, nastala delimično po nezvaničnoj biografiji čuvenog Ingeta, Ilije Ike Srdića – zvezdarskog Maradone. Ovo je priča o Iki, ne baš uspešnom fudbaleru, i fudbalskom timu sastavljenom od njegovih 11 sinova. Svaka epizoda priča po jednu smešnu priču iz života ove mnogobrojne fudbalske porodice, ovog neobičnog fudbalskog tima.

Na samom početku TV serije “Bulbulderac”, kako je ime ovog bratskog tima, nastupa u zonskom takmičenju, ali sa velikom ambicijom da jednog dana uđe u Drugu ligu, pa Prvu, pa na kraju i u Ligu šampiona. Kako nikada nije bio baš dobar fudbaler, Ika vrlo revnosno uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri. I na kraju će mu naša serija ispuniti želju. Svaka epizoda priča je za sebe, a centralna nit koja ih sve povezuje je napredak Ikinog porodičnog kluba na fudbalskoj mapi Srbije i regiona.

“ Bulbulderac“ se nalazi u Zvezdarskoj šumi, postoji malo polje, kuća u kojoj žive svi zajedno, njih dvadesetak; tu je razuzdana, oronula kafana i roštilj. Klub se uglavnom izdržava zahvaljujući ovoj kafani, Ika je bolji roštiljdžija nego što je trener. Teren je pedantno uređen, Ika se izuzetno brine o travi, igralište više liči na teniski teren nego na fudbalski teren. Ovo izolovano mesto u šumi je ujedno i glavno mesto svih priča u TV seriji, većina ih se i odvija upravo na terenu, u kafani, u svlačionici, u maloj kućici. Svaka epizoda ima svoje glavne likove (Ika, njegovih 11 sinova, majka Ciga, stogodišnji deda Drakče), ali će se u svakoj epizodi pojaviti i mnogi zanimljivi gosti.

Drim tim je moderna TV serija. Zadatak ove TV serije je da bude laka, smešna, brza, da na duhovit način ispriča romantičnu priču o nadi, želji i idealima običnih, jednostavnih ljudi. Bez obzira na to koliko se mrze i često svađaju, članove Ikine porodice vežu jake veze ljubavi. Stub razdora, ali i stub ljubavi i smirenosti, upravo je glavni lik – lik Ike Srdić.

Likove ove duhovite, lagane, vickaste i neobične priče igraju: Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Momo Picuric, Milutin Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović, Teodora Ristovski, Radovan Vujović, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević, Milan Kolak, Aleksandar Filimonović, Veljko Eraković, Jovan Ristovski, Aca Marković, Goran Ivanović, Vukašin Jovanović, Danijel Stanković, Danilo Mihajlović, Petar Arsić, Vanja Ejdus, Jovica Ristovski, Bojana Stojković, Nenad Okanović, Slaviša Ćurović, Veljko Stevanović, Radoje Čupić, Helena Bucalo, Aleksandar Đurica, Mira Đurđević, Miloš Trojpec, Gorica Regodić, Marko Gvero, Milena Đorđević, Nenad Ćirković, Bojan Dimitrijević, Jovo Maksić, Ivan Isailović, Bora Nenić, Mihailo Laptošević, Draga Živanović, Nikola Milošević, Stefan Jevtović, Mladen Sovilj, Luka Piljagić, Stefan Orovec, Dobrila Ćirković, Svetozar Cvetkovic, Duško Radović, Olivera Viktorović, Dragana Sudžuk, Radovan Miljanić, Luka Pavlović, Nebojša Vranić, Petar Mihailović, Milan Prljeta, Djordje Kreća

U mnogobrojnom timu autora, između ostalih, našli su se i:
Reditelj: Dejan Zečević
Scenario: Miloš Radović
Producent: Lazar Ristovski
Direktor fotografije: Maja Radošević
Scenograf: Nenad Paranosić
Kostimograf: Zora Mojsilović
Kompozitor: Janja Lončar
Masker: Katarina Milojević

VAŠ KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *