Film Kralj Petar I premijerno na HBO GO platformi

Dve godine nakon izlaska filma „Kralj Petar I“, u režiji Petra Ristovskog, potražnja za njim i dalje je velika. Nakon što smo ostvarili saradnju sa svetskim distributerom, firmom „House of film“, prvi film za koju su želeli da dobiju prava emitovanja je upravo film „Kralj Petar I“, pa se tako film već našao na HBO GO platformi, a u planu je da se pojavi i na drugim sličnim platformama.

Izborom filma za srpskog kandidat za 92. nagradu „Oskar“, film je dobio svoju šansu da ga vidi skoro ceo svet i sada se pokazuje da je ta šansa dobro iskorišćena. Ovo je samo još jedan dokaz da film ima svoj međunarodni put i dokaz da je priča o junaštvu i žrtvi srpskog naroda u Velikom ratu prepoznata kako među filmskim profesionalcima u svetu, tako i kod međunarodne publike. Zillion film je još jednom producirao dobar i kvalitetan film, a da su sredstva uložena u pravi projekat, pokazuje upravo zainteresovanost distributera iz celog sveta.

Ukoliko do sada niste bili u prilici da pogledate ovu sjajnu istorijsko-biografsku dramu, film koji nam pomaže da se prisetimo ko su naši preci koji su se borili za slobodu i koji su nam omogućili da se danas borimo na nekim drugim poljima, sada ga možete pogledati na HBO GO platformi.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *